Gözden kaçırmayın

DAZKIRI OSB’DE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR!DAZKIRI OSB’DE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR!

Almanya'nın Eggenstein-Leopoldshafen kentinde CS Meat GmbH unvanıyla faaliyetlerine başlayan yeni tesisin açılışı, firmanın Avrupa pazarındaki büyüme hedefleri açısından önemli bir kilometre taşı olurken, Afyonkarahisar'ın köklü et ve sucuk üretim geleneğinin uluslararası pazarlara taşınmasına da katkı sağladı.

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler ve Genel Sekreter İsmail Öztürk, açılış programında firma yetkilileriyle bir araya gelerek yeni yatırımın hayırlı olması temennisinde bulundu. Program kapsamında gerçekleştirilen incelemelerde, tesisin üretim kapasitesi ve Avrupa pazarına yönelik faaliyetleri hakkında bilgi alındı.

Cumhuriyet Sucukları Afyon Et'in Almanya'da gerçekleştirdiği bu yatırımın, Afyonkarahisar'ın gıda sektöründeki üretim gücünü, kalite anlayışını ve marka değerini uluslararası alanda daha görünür hale getireceği ifade edildi. Avrupa pazarına yönelik atılan bu stratejik adımın, bölge ekonomisine ve ihracat potansiyeline önemli katkılar sunması bekleniyor.