Afyonkarahisar’ın Çayırbağ Beldesi’nde hizmet veren Çavdar Et ve Hayvancılık, Kurban Bayramı için eve teslim kurban hizmetini duyurdu. Firma Sahiplerinden Bekir Çavdar, kurban kesim alanına gelmek için müsait olamayanlar için bu hizmeti sunduklarını söyledi.

Gözden kaçırmayın

TasarrufTasarruf

Çavdar, kurbanlık hayvan arayanların ve ev teslim kurban hizmetinden faydalanmak isteyenlerin kendilerine 0 553 213 72 46-0546 287 64 01-0530 417 34 22 nolu telefonlardan ulaşabileceğini ifade etti.

Eve teslim kurban hizmetinden bahseden Çavdar, “Yaşlı insanlar, aracı olmayanlar ya da sağlık personelleri, askerler, polisler yani nöbeti olanlar, Kurban Bayramı’nın birinci ve ikinci günü kesim alanına gelemeyenler ama kurban kesmek isteyenler için bir çalışmamız var. Hisse bedellerimiz var. Bu hisselere dahil oluyorlar. Biz bayrama bir hafta kala kendilerini arıyoruz, direk vekaletlerini alıyoruz. Kurban kesimlerini burada yapıyoruz. Kasaba vekaletini biz veriyoruz. Birinci gün eve teslim kurbanların kesimini yapıyoruz. Etlerin soğuk zinciri bozulmadan soğuk hava deposuna yerleştiriyoruz. 12 saat boyunca dinlendiriyoruz bu etleri. Daha sonrasında bayramın ikinci günü sabah erken saatte bunun parçalamasına başlıyoruz. Her noktasını ayrı ayrı parçalıyoruz. Özel et taşıma araçlarımızla soğuk zinciri bozulmadan adreslerine kadar gönderimini yapıyoruz. Yani bu sayede kurban kesim alanına gelmek için müsait olmayanlarda kurban ibadetlerini gönül rahatlığı ile gerçekleştirebiliyorlar. Kurbanları kesilirken, vekaletleri verilirken mutlaka her hayvanın videosunu çekiyoruz, kendilerine atıyoruz. Hem gönülleri raht olmuş oluyor, hem de kurban hisseleri temiz ve hijyenik bir şekilde adreslerine gelmiş oluyor" diye konuştu.