Gözden kaçırmayın
BAŞKAN KÖKSAL’IN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJIAfyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın ve İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ile görüştü.
Seçim arifesinde olduklarını belirten Mühsürler, kendi yönetim ve meclisinden bazı kişilerin kendisine karşı aday çıktığını basın organlarından öğrendiğini söyledi.
ŞOK OLDUM
Mühsürler, “Rakip yok derken şimdi rakip çıktı. Arkadaşlarla konuşurken, Arkadaşlar, beraberlik içinde miyiz? dedik. Tamam, sıkıntı yok dediler. Ama bir baktık ki üç ay evvelinden liste hazırlığına başlanmış. Şu anda şok oldum" dedi.
İLK DEFA SATILDIM
Başkan Mühsürler, “Hayatım boyunca neysem oyum.Hayatım boyunca adam satmadım. İlk defa satıldığımı görüyorum ve şu anda da şok oldum" dedi.
Bu arada eli ile omurga işareti yaparak rakiplerine gönderme yaptığı görüldü.
İYI Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun'un Çay ilçesinde cenazeye katılmasından dolayı ziyarette yer alamadığı öğrenildi.



Yorumlar
Yorum Yap