Üniversite-Yerel Medya işbirliği kapsamında, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) birimlerinin, öğrenci kulüp ve topluluklarının tanıtıldığı, üniversitenin öne çıkan bilimsel çalışmaları ile sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinin kamuoyuyla paylaşıldığı, 2020 yılından bu yana Afyon Gün FM’de yayınlanan “Kampüs” adlı radyo programı, son bölümünün yayınlanmasıyla birlikte sezon finalini yaptı.

Gözden kaçırmayın

Siyasiye değil basına yasakSiyasiye değil basına yasak

Afyon Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir tarafından sunulan program, 2023-2024 akademik yılı boyunca (Kasım 2023 – Haziran 2024) da devam etti. AKÜ Kurumsal İletişim ile ilgili Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun tarafından koordine edilen program, 15 ayrı bölüm halinde gerçekleştirildi.

Çarşamba günleri yayınlanan programlarda sırasıyla; Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Özel Eğitim Bölümü, Tarih Bölümü, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, İnşaat Mühendisliği Bölümü, Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü, Turizm Rehberliği Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü, Kimya Bölümü ile birlikte Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İlahiyat Fakültesinin yanı sıra Veteriner Fakültesi idarecileri, “tarihçe, öğrenci ve öğretim elemanı sayıları, eğitim-öğretim imkânları” gibi hususlara değindikten sonra “mezunların iş olanakları, hâlihazırda devam eden araştırma-geliştirme ve toplumsal katkı faaliyetleri” ile ilgili bilgiler aktardılar.

“Kampüs” programının FM 99.9 frekansında ve eş zamanlı olarak Afyon Gün FM’in Facebook ve Instagram hesaplarında da canlı olarak yayınlandığına dikkat çeken AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş yaptığı açıklamada, sömestir tatili dışında programların 7 ay boyunca, aksamadan gerçekleştirildiğini ifade etti. Afyon Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar’a ve Afyon Gün FM çalışanlarına teşekkür ederek, işbirliklerinin gelişerek süreceğini belirtti.