19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen badminton müsabakaları, Çiğiltepe Spor Salonu’nda sona erdi.
Gözden kaçırmayın

Takım ve bireysel kategorilerde gerçekleştirilen müsabakalara birçok sporcu katılım sağladı. Müsabakaların ardından başarılı olan sporculara ödülleri Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi.
İl Müdürü Kasapoğlu yaptığı açıklamada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, gençlerimizin sporla buluştuğu en anlamlı günlerden biridir. Badminton müsabakalarımızda gösterilen performans ve azim bizleri gururlandırdı. Gençlerimizin sportif başarıları sadece bireysel değil, aynı zamanda ülkemizin geleceğine yapılan önemli bir yatırımdır. Bu tür etkinliklerin artarak devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.