Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Sinanpaşa Merkez ve Güney Beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Taytak, Sinanpaşa merkez başta olmak üzere tüm beldelerinde 3 hilali dalgalandıracaklarını söyledi. Taytak ayrıca, tüm başkan adaylarının meydanlarda vermiş oldukları sözlerinin arkasında olduğunu vurguladı.

Gözden kaçırmayın

Kızgın ve Kırgın SeçmenKızgın ve Kırgın Seçmen

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Zeybek, Sinanpaşa ilçesinde Merkez ve Güney beldelerinde seçim çalışmasında bulundu. Taytak ilk olarak, Sinanpaşa Belediye Başkan Adayı Tolga Yıldırım ve İlçe teşkilatı ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Sıkmadık el, girmedik dükkan bırakmayan Taytak, esnaf ve vatandaşlardan Sinanpaşa Belediye Başkan Adayı Tolga Yıldırım’a destek istedi. Sinanpaşalılar Milletvekili Taytak’ı ve Başkan Adayı Yıldırım’ı bağrına bastı.

TAYTAK, “SİNANAPAŞA OVASINDA 3 HİLALİ DALGALANDIRACAĞIZ”

Sinanpaşa’da düzenlenen iftar programına da katılan Milletvekili Taytak, katılımlarından dolayı salonlara sığmayan Sinanpaşalı vatandaşlara teşekkür etti. Taytak, “Maşallah, maşallah Sinanpaşa’da bu işi bitirmişsiniz inşallah. Bu muhteşem kalabalık diyor ki, 1 Nisan Pazartesi günü Sinanpaşa Belediye Başkanımız Tolga Yıldırım diyor. Bugün Sinanpaşa ilçemizde esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Sağ olsunlar vatandaşlarımız partimize ve adayımıza yoğun bir teveccüh gösterdi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Sinanpaşa’da 4 belediyesi var. İnşallah 31 Mart tarihinden sonra Sinanpaşa merkez başta olmak üzere tüm beldelerde üç hilali dalgalandıracağız. Sinanpaşa ilçesindeki 4 beldemizde belediye başkanlarımız üretken belediyecilik anlayışı çok güzel hizmetler yaptı. Seçimler öncesi meydanlarda vermiş oldukları sözleri kısa zamanda yerine getirdiler. İnşallah Sinanpaşa merkez olmak üzere tüm belediye başkan adaylarımızın yanındayız” dedi.

TAYTAK, GÜNEY’DE COŞKUYLA KARŞILANDI

Milletvekili Taytak ve İl Başkanı Kahveci daha sonra Güney beldesine geçerek, burada iftar yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Burada yine coşku ile karşılanan Taytak, Güney halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Taytak, “31 Mart tarihinde sandığa gideceğiz. Güney beldemize gerçekten çok ciddi hizmetler getireceğini inandığımız. Zafer Barin kardeşimizi aday ettik ve yola çıktık. İlk gelişimizde adayımız yapacaklarını ve projelerini paylaştı. Ayağı yeren basan Güney’in önüne açan projelerle karşınızdayız. İnşallah 31 Mart’tan sonra Güney’de Zafer kardeşimiz ile zafere koşacağız.” diye konuştu.

KAHVECİ, “SİNANPAŞA OVASINDA BELEDİYE SAYIMIZI ARTTIRACAĞIZ”

Sinanpaşa Ovasının şimdiye kadar tüm seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’ne her zaman destek verdiğini söyleyen MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler de yine Sinanpaşa Ovasında bulunan MHP’li belediye başkan adaylarına destek vereceğini ifade etti. Başkan Kahveci, “Sinanpaşa ilçemizde mevcut 4 belediyemiz var. 4 belediyemize milletvekilimiz ve teşkilatımızın büyük destekleri ile önemli hizmetler yaptık ve 4 MHP’li belediyemiz bölge de yıldız gibi parladı. İnşallah 31 Mart tarihinden itibaren Sinanpaşa merkez dahil olmak üzere belediye sayımızı

arttıracağımıza ben inanıyorum. Buradan şunu bir daha ifade etmek istiyorum. Vekilimiz ve teşkilatımız belediye başkan adaylarımızın vermiş olduğu sözlerin arkasındadır” diye konuştu.