Afyonkarahisar Valiliğinin katkıları Afyonkarahisar İl Müftülüğü ve edebiyat, eğitim ve sanat atölyeleri üzerine içerik üreten Netyazı iş birliğinde düzenlenen Afyonkarahisar Lezzetleri İftar Sofralarınızda yarışması Ramazan ayı süresince yoğun ilgi gördü.

Gözden kaçırmayın

Kızgın ve Kırgın SeçmenKızgın ve Kırgın Seçmen

Ramazan ayı süresince her hafta farklı bir sosyal medya etkinliği ile takipçilere ulaşılan etkinliklerde, Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlar yarışmalara katıldı.

İlk hafta etkinliğinde teravihte çekilen bir fotoğrafın ulaştırılması istenirken, diğer haftalarda ise Afyonkarahisar’a dair minik bir testi çözdü takipçiler. Son haftalarda ise takipçilerden bir tebrik kartı yazmaları istendi. Çok özlenen biri, dünyadaki herhangi bir Müslüman veya kendi çocukluğuna tebrik kartı yazan takipçiler sonrasında tüm bu kartları yarışma şartlarına uygun olarak gönderdi.

Yapılan yarışmalarda hem Afyonkarahisar’ın tanıtımı yapıldı hem de Unesco Tescilli Gastronomi sepetleri kazanarak eşsiz lezzetleri tatma imkânı buldular. Ramazan Bayramı’nda yapılacak çekilişle de 4 kişilik bir aile termal bir otelde tatil yapma fırsatı bulacak. Türkiye genelinde yoğun ilgi gören yarışmalar büyük beğeni topladı.