31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Afyonkarahisar Belediye Başkan adaylığı nedeniyle İl Başkanlığı görevinden ayrılan Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, partisinin genel merkezi tarafından İl Başkanlığı görevine iade edildi.

Gözden kaçırmayın

Kızgın ve Kırgın SeçmenKızgın ve Kırgın Seçmen

Saadet Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan imzasıyla gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi: “31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkan adayı olması münasebetiyle, Afyonkarahisar İl Başkanlığından istifa eden Sayın Beytullah Karataş görevine iade edilmiştir. Gereğini rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”

Konu hakkında açıklama yapan Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, şunları kaydetti: “Afyonkarahisar Belediye Başkan adaylığım süresince İl Başkanlığı görevini fedakarca ve layıkıyla yürüten Hüseyin Uğurlu’ya teşekkür ediyorum. 31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Afyonkarahisar teşkilatımızla birlikte merkez başta olmak üzere tüm ilçelerde ve beldelerde adaylarımız kapı kapı gezerek vatandaşlarımızla buluştular. Tüm bu süreçlerin ana planlayıcısı İl Başkanlığı görevini fedakarca yürüten Hüseyin Uğurlu beye, Seçim Koordinasyon ekibimize ve teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Bu seçimden sonra Afyonkarahisar teşkilatlarımız güçlenerek yoluna devam edecek. Önümüzde uzun bir zaman var. Siyaset uzun soluklu bir süreçtir. Seçimle alakalı tüm değerlendirmelerimizi yaptık. Önümüzdeki ilk seçimler için hazırlıklarımıza başladık. Bayramın ardından Saadet Partisi olarak Afyonkarahisar’ı karış karış gezerek her yanlışın karşısında her doğrunun yanında olacağız. Kadrolarımızı gün geçtikçe büyüterek ilk seçimlerde en büyük başarıyı elde edeceğiz. Milletimiz Belediye Başkan adayı olduğum bu seçimde saha çalışmalarımızda bize sevgisi, ilgisi ve teveccühüyle önümüzdeki dönemde mutlaka fırsat vereceğini göstermiştir. Biz bu ilgiye karşılık şehrimize ve milletimize hizmet etme sevdamızdan asla vazgeçmeyeceğiz.”