AFJET çalışanları ile bir araya gelen Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz, işçilerin sendikal hakları, sorunları ve çözüm önerileri noktasında kendileriyle fikir alışverişinde bulundu.

Gözden kaçırmayın

Kızgın ve Kırgın SeçmenKızgın ve Kırgın Seçmen

Afyonkarahisar Valiliği İl Özel İdaresi bünyesinde faaliyet gösteren AFJET'in, yenilenebilir ve sürdürülebilir bir enerji kaynağı olarak jeotermal enerjiyi ülkemize kazandırmış örnek bir kuruluş olduğunu belirten Kolsuz, AFJET çalışanlarının çalışma koşullarının ve sendikal haklarının iyileştirilmesi için çaba sarf ettiklerini ifade etti.

Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz, kamu kurum ve kuruluşlarının idari meselelerinde Valilik Makamının çözüm mercii konumunda bulunduğunu kaydederek, Valiliğin kapısının herkese açık olduğunu vurguladı.

Afyonkarahisar Valiliği Toplantı Salonunda yapılan görüşmede AFJET işçileri, tek tek söz alarak, Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz'a taleplerini dile getirdi.

Akşam 21.00 sularında başlayan ve yaklaşık iki saat süren görüşmenin ardından AFJET çalışanları, Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz'a teşekkür ederek, görüşmeden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.