ATSO KOBİ Akademisi Eğitim takviminde yer alan “Elektrikli Araçlar, E-Mobilite ve Yeni Teknolojiler” semineri ATSO’da gerçekleştirildi.

Gözden kaçırmayın

TasarrufTasarruf

Seminerin açış konuşmasını yapan ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, “ATSO KOBİ Akademisi’nin düzenlemiş olduğu Elektrikli Araçlar, E-Mobilite ve Yeni Teknolojiler Semineri’ne hoş geldiniz.

Uzunca bir süredir, Oda olarak Paris İklim Anlaşması, Yeşil Mutabakat ve bu kapsamda karbon salınımı gibi konulara ciddi anlamda kafa yormaktayız. Dünyanın en yeşil binasına sahip olmamızın yanında İlimizde Merkez 2. Organize Sanayi Bölgesi’ni de “YEŞİL OSB VİZYONU” ile hayata geçiriyoruz.

Bu bakış açısına sahip olmamız sebebi ile ATSO KOBİ Akademisi Eğitim Takvimi’nde enerji konularını sürekli olarak irdelemeye çalışıyoruz.

Bu sebeple enerji konusunda başarılı yatırımları ve çalışmaları olan, Tunçmatik Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Mehmet Özer’i tecrübelerini paylaşmak üzere eğitim takvimimize dahil ettik. Sağ olsun iş yoğunluğunun arasında Sayın Özer de bizleri kırmadı ve bugün birlikteyiz.

Davetimize icabet edip bugün bizlerle olan Sayın Özer’e teşekkür ediyor, verimli bir seminer geçirmeyi temenni ediyorum.”

Seminerde Tunçmatik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özer, “elektrikli araçların bir devrim ve geleceğin teknolojisi olduğu görüşü üzerinde durdu. Otomotiv sektörü baştan şekillenecek ve yeni aktörler piyasada önemli yer tutacak. Sektörün etkilediği sahiplik süreçleri, tıpta yapay organlar, sigorta sektörü, çelik sektörü, otonom sürüş çeşitliliği ve hukuki süreçler baştan aşağı değişecek. Bu anlamda ülkeler ve işletmeler ne kadar hızlı hareket ederse rakipleri karşısında ciddi yol kat etmiş olacak.” dedi.

Seminer soru-cevap ile devam edip katılım belgelerinin takdiminin ardından sona erdi.