Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, KAÇEP Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İsmail Akar ve yönetim kurulu üyelerini dernekte ziyaret ettiler.



Gözden kaçırmayın

TasarrufTasarruf

AGC Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akar, cemiyet yönetimi olarak MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ve partililerin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Akar, “AGC olarak ziyaretinizden son derece memnun olduk. Önümüzde 31 Mart 2024 tarihinde yerel seçimler var. Hakikaten Afyonkarahisar’da son zamanlara bakıldığı bu zamana kadar olmadık şekilde çok çetin bir seçim bekleniyor. Benim görebildiğim kadarıyla. Sezer Küçükkurt, bizim camiamızın içinden çıkan bir kardeşimizdir. Bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Her daim yanında olduğumuzu belirtiyorum. Özellikle MHP Afyonkarahisar Milletvekili Sayın Mehmet Taytak’ın hem şahsıma hem de cemiyetimize gerek telefonla gerekse gönderdiğiniz çiçeklerle gösterdiğiniz nezaket ve katkınız takdire şayandır. Yolunuz açık olsun, başarılarınız daim olsun. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

“SEZER KÜÇÜKKURT ONURUMUZ, AFYON’U VE PROBLEMLERİNİ BİLEN BİRİYLE YOLA ÇIKTIK”

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’un halkın içinden biri olduğuna dikkat çekti. Milletvekili Taytak, “Sezer bey kardeşimiz hepimizin içinden birisidir. Kendi insanınız, kendi kardeşiniz, kendi başkanınız, kendi meslektaşınızdır. Kısaca kıymetli bir isim olan Sezer Küçükkurt beyefendi ile birlikte AGC yönetimini ziyarete geldik. MHP olarak 31 Mart 2024 tarihinde yerel yönetimlerin belirleneceği seçimlere çok ciddi anlamda hazırlanıyoruz. Afyonkarahisar’ımız da bu konuda 60 Belediyesi olan bir ildir. Her il böyle değil, 42 tane belde var. Merkezle beraber 18 ilçemiz var. Hepsinde Allah’a şükürler olsun MHP olarak iddialı bir şekilde çıktık. Ama tabi Afyon bir fazla oldu.” dedi.

“TÜM TEŞKİLATIMIZLA BİRLİKTE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞIMIZI TEKLİF ETTİK”

Taytak konuşmasının devamında şunları söyledi:

Gazetecilerin içinden bir kardeşinizi, sizlerin kıymetli değerlerinize layık olabilecek, Afyonkarahisar’a sunduğumuzda bize şehrimizin yüzünün dönebileceğini düşünerek kendisine tüm teşkilatımızla birlikte Belediye Başkan adaylığımızı teklif ettik. Sağ olsun o da ‘Benim için onurdur.’ diyerek teklifimizi kabul etti. Kendisi hepimizin gururu, onuru oldu. Afyonkarahisar’da madem birşeylerin değişmesini istiyoruz, bazı vesayetlerin kırılmasını istiyoruz, bunan inanarak yürümek gerektiği inancı içerisindeydik. Güzel bir isimle, doğru bir insanla yola çıktığımız zaman yarışta olabileceğimizi sizlerin desteğiyle önde olabileceğimizi düşünerek yola çıktık, desteklerinizi bekliyoruz. Zaten her zaman desteklerinizi veriyorsunuz. Hakikaten değişimde büyük fayda var. Samimiyetle söylüyorum değişim gerekiyordu. Aynı yapı içerisinde sürdürdüğünde insan belli bir süre sonra metal yorgunluğu diye ifade ettiğimiz bir yorgunluk oluşmaya başlıyor. Hesaplaşmalar farklılaşıyor. Kongrelerde değişik farklı şeylerde uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Dışarıda ki ilişkilerde de sıkıntılara giriliyor. Şimdi enerjik, samimi, dürüst, Afyon’un mahallelerini, sokaklarını, problemlerini bilen birisiyle yola çıktık. Sezer beyin kimseyle problemi, sıkıntısı yok. Sezer Küçükkurt, adaletli, dürüst şekilde bu yaşına kadar gelmiş bir kişidir. Bu dönemde MHP’nin teklifine rıza gösterip yola çıktı. Kendisi Afyon’a ne yapabiliriz mantığıyla hareket eden bir kardeşimizdir. Bizde MHP olarak dedik ki, Sezer bey biz size karışmayız. Siz liyakatli insanları toplayacaksınız etrafınıza, projelerinizi toplumla paylaşacağız, adaletle davranacaksın, güler yüzlü bir insansın. Kapıdan ziyade gönlü açık olacak bir kişiliktesiniz. İnsanları dinleyeceksin, biz Ankara’dayız, buradayız. Cumhur İttifakının bir kanadıyız. Bugüne kadar MHP olarak beldelere çok ciddi hizmetler yapmak nasip oldu. Şimdi Afyon merkezde çok daha büyük hizmetler yapma düşüncesi ile yola çıktık. İstek bizden destek sizdendir. Takdir Cenab-ı Allah’tandır diyorum.” diye konuştu.

“ADAYIMIZ HER PARTİLİ SEÇMENDEN OY ALABİLECEK DEĞERLİ BİR İSİM”

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, AGC’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akar’a görevinde başarılar diledi. AGC Başkanının medya da Afyonkarahisar’da tarafsızlığı koruma görevinin olduğuna dikkat çeken Başkan Kahveci, “Medya içinde bizler siyasiler içinde zor bir seçim olacak. Çünkü bu dönem önceki seçimler gibi olmayacak. Çok adaylı, adayların çok olduğu yerde partilerin dengeleri de değişmiş durumda. Zor bir seçimde hem medya olarak sizlerin hem siyasiler olarak bizlerin zor bir görevimiz var. Bizler sizlerin huzurunda tarafsız, liyakatli davranacağına, şehri iyi üreteceğine inandığımız hiçbir siyasi kırığı olmayan, hiç kimseyle çatışmayan tüm siyasi partilerden oy alabilecek pırıl pırıl meslektaşınız, arkadaşınız, kalemdaşınız, gönüldaşınız bir arkadaşınızla seçime çıktık. Bizler basının tarafsızlığına inanıyoruz ve Afyon’daki basının kalitesini de biliyoruz. Ama adayımızın sizin arkadaşınız ve beraber çalıştığınız yoldaşınız olduğu için birazcık daha farklı davranabileceğiniz ümidiyle seçimlerin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.