CHP Sultandağı ilçe yönetim kurulu üyülerinin istifası sonrası başkanlık görevine Sultandağı İGM Üyesi İsmahan Nergiz görevlendirildi. Nergiz, “Bir Cumhuriyet kadını olarak bu görevi örgütümüzle birlikte layıkıyla yapacağımıza inanıyorum.” dedi.

Gözden kaçırmayın

TasarrufTasarruf

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclisi Üyesi İsmahan Nergiz, CHP Sultandağı İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin istifası sonucu Afyonkarahisar İl Başkanlığı kararıyla başkanlık görevinin şahsına ve belirlenen yönetim kurulu üyelerine tevdi edildiğini belirtti.

Başkan Nergiz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bugüne kadar bu görevi yürüten Başkanımız ve örgütüne katkılarından dolayı teşekkür ederim. Mustafa Kemal Atatürk’ün, Ata’mın iki emanetinden biri olan Cumhuriyet ve CHP’nin bayrağı daima dalgalanacaktır. Bir Cumhuriyet kadını olarak bu görevi örgütümüzle birlikte layıkıyla yapacağımıza inanıyorum. Yerel seçimleri kazanmak için tüm CHP’li yol arkadaşlarımla beraber omuz omuza çalışacağız. Bizim davamız herkesten ve her şeyden büyüktür.”