Afyonkarahisar Belediyesi tarafından, Afyonkarahisar Valiliği ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği katkılarıyla hazırlanan 2024 Yılı Şehitler Takvimi yayınlandı.

Gözden kaçırmayın

TasarrufTasarruf

Vatanımız için en değerli varlığını, canını feda etmiş, Şehitlerimizin ve Gazilerimizin hatıralarını yaşatmak adına hazırlanan 2024 Şehitler Takvimi, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit aileleri ve gazilerin katılımıyla Başkanlık makamında düzenlenen programla tanıtıldı.

ŞEHİT AİLELERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ederken gazilerimize sağlık ve afiyet diledi. Şehit ailelerimizin her zaman yanlarında olduğunu dile getiren Başkan Zeybek, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bakası için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi unutmamız mümkün değil. Onların aziz hatırasını yaşatmak adına Şehit ve Gaziler Derneğimizle bugüne kadar olduğu gibi bu günde bir aradayız. Şehitlerimizin fotoğraflarının olduğu Şehitler Takviminin basımını yaptık. Cenab-ı Allah güzel ülkemize göz diken hainlere fırsat vermesin. Türk Silahlı Kuvvetlerimize, güvenlik güçlerimize güç kuvvet, metanet diliyorum. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Cenab- Hak ülkemize göz diken hainlerin belasını versin. Tüm şehitlerimizin ruhu şad mekânları cennet olsun. Şehitlerimizin emaneti ailelerimizin her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.

“AZİZ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZ”

Desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Zeybek'e teşekkür eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ise; “ Vatanın bölünmez bütünlüğü bayrağımızın dalgalanabilmesi için hayatlarını veren aziz şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Bizlere düşen görev onların aziz hatırlarını yaşatmaktır. Bu kapsamda bu sene 14. yılında Belediye Başkanlığımız ile beraber basımını yaptığımız Şehitler Takvimi yayınlandı. Sağ olsun Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatları ile 2 bin 500 adet bastırıldı. Talep olursa da basımı tekrardan yapılacak. Sayın Belediye Başkanımıza şehit ailelerimize ve gazilerimize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Hizmetlerinden dolayı gönüllerimizde ayrı bir yeri olacaktır ” dedi.