İyi Partiden AGC'ye Ziyaret

2024-02-01 10:01:00 Yayınlanma
86 Okunma

İYİ Parti Afyonkarahisar heyeti, seçim çalışmaları kapsamında Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Gözden kaçırmayın

TasarrufTasarruf

Ziyarete İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken, Belediye Başkan adayı Alper Yağcı ve parti üyeleri katıldı.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Akar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan heyet, basın mensuplarıyla sohbet etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Akar, İYİ Parti’nin seçim çalışmalarını yakından izlediklerini belirterek, “İl Başkanımız her hafta basın toplantısı düzenleyerek, Afyonkarahisar’ın sorunlarını ve çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaşıyor. Alper Bey de MHP’den bu yana tanıdığımız ve hizmetlerini takdir ettiğimiz bir siyasetçi. Tüm adaylara başarılar diliyoruz.Afyonkarahisar’a hayırlı olsun” dedi. 

AFYONKARAHİSAR’A HİZMET ETMEK İSTİYORUZ 

İYİ Parti Belediye Başkan adayı Alper Yağcı da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler Afyonkarahisar’ın gelişmesi, güzelleşmesi, birlikte yönetilmesi için bu göreve talip olduk. Belediyeyi istişare kültürüyle yöneteceğiz. Gazeteciler Cemiyeti de bizim için önemli bir paydaş. Basın mensuplarının görüş ve önerilerine her zaman açığız. Sıkılmadık el bırakmayacağız” diye konuştu.