Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, 31 Mart’tan sonra Afyonkarahisar’a kadın eli değeceğini belirterek, kadınlara özel projeler üreteceğini söyledi.

Gözden kaçırmayın

TasarrufTasarruf

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, CHP Seçim Koordinasyon Merkezi’nde kadın buluşması toplantısında kadınlarla bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu. Köksal, toplantıda Afyonkarahisar’da kadınların hak ettiği konuma geleceğini vurguladı.

“KADINLARA ÖZEL PROJE ÜRETECEĞİZ”

Belediye Başkan Adayı Köksal, hanımlar buluşmasının ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Afyonkarahisar’da kadınların bireysel yeterliliği ve verimliliği için üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Belediye bünyesinde hanımlarımızın görüş alışverişinde bulunabileceği, fikir ve projeler üretebileceği mekanlar açacağız. Kadınlarımızın üretkenliğini ekonomik özgürlüğe dönüştürecek alışveriş imkanları sağlayacağız. Kadınlarımıza özel projeler üreteceğiz. Bu kente kadın eli değecek. Hep birlikte el ele verip herkese gücümüzü göstereceğiz.”

“MAHALLE BULUŞMALARI ÇOK VERİMLİ GEÇİYOR”

Taşpınar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Köksal, hemşehrileri ile yaptığı görüşmeler sonrasında Afyonkarahisar için üreteceği projeleri şekillendirdiğini belirterek, “Ben akşam gerçekleştirdiğim ziyaretlerimde tüm samimiyetimle hemşehrilerimi dinliyor, onların sorunlarına yönelik çözümler üretmeye çalışıyorum. Milletvekili sıfatımla da gece gündüz hemşehrilerimin çıkarlarını gözetiyorum. Belediye Başkanı seçildiğimde de öyle olacak. Görüyorum ki bundan hiç kimsenin şüphesi yok. Teveccühü için bir kez daha hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.” dedi.