Fuar Alanında pazarcı esnafını ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar’ın helal rızık peşinde koşan her bir ferdinin AK Parti için çok kıymetli olduğunu kaydetti. Uluçay, “Başkan olduğumda pazarcı esnafının taleplerini ivedilikle yerine getireceğim.” dedi

Gözden kaçırmayın

TasarrufTasarruf

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Fuar Alanında pazarcı esnafınızı ziyaret etti. Ziyarette Uluçay’a AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, İl Başkan Yardımcısı Yakup Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, İl Genel Meclis Üyesi Ali Karkı ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

“PAZARCI ESNAFIMIZ ŞEHRİN TİCARİ VE KÜLTÜREL HAYATININ ÖNEMLİ BİR PARÇASI”

Pazarcı esnafı ile istişarelerde bulunarak, esnafın taleplerini not alan AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, ziyaretine ilişkin yapmış olduğu değerlendirme, pazarcı esnafının ve pazarların şehrin ticari ve kültürel hayatının önemli bir parçası olduğu söyleyerek şu ifadelerde bulundu:

“Pazarlarımız kültürümüzün olmazsa olmazlarıdır. Afyonkarahisar’ımızın helal rızık peşinde koşan her bir ferdi bizim için çok kıymetlidir. Pazarcı esnaflarımızın taleplerini dinleyerek notlarımızı aldık. Belediye başkanlığımız döneminde yapacağımız ilk işlerimizden birisi pazarcı esnaflarımızın taleplerini ivedilikle yerine getirmek olacak inşallah.”

“GÜÇLÜ SOSYAL BELEDİYECİLİK İLE TOPLUMUMUZUN HER KESİMİNE HİZMET ETMEYİ GÖREV BİLDİK”

AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar yerel kalkınmayı hiçbir zaman sadece ekonomik ve teknik bir mesele olarak görmediğini kaydeden Uluçay, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bizler tüm görüşlerin ele alındığı toplumsal ve kültürel değerleri içeren sosyal politikaları hayata geçirdik. Güçlü sosyal belediyecilik tecrübemizle toplumumuzun her kesimine hizmet etmeyi görev bildik, bilmeye devam edeceğiz. Samimi ve içten karşılamaları için tüm esnaflarımıza çok teşekkür ederim.”