Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Başkanı Melek YAVUZ, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

TasarrufTasarruf

Kısa adı KAÇEP olan, MHP Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları adına Sandıklı İlçe Temsilciliği Sandıklı Hamamönü Camisi önünde öğle namazı çıkışı, Miraç Kandili münasebeti ile kandil simidi dağıttı. Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Başkan Adayı Melek YAVUZ, Sandıklılı vatandaşlar ile tek tek ilgilenerek, vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti. YAVUZ, uzun zamandır gece-gündüz demeden aralıksız çalışıyoruz. Sandıklı’daki tüm halkımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Ev ziyaretleri yanı sıra, ilçemizdeki okulları ve seraları da ziyaret ettik. İş yerlerini ziyaret ediyoruz. Ayrıca mübarek Miraç Kandili vesilesi ile böyle bir organizasyonla Sandıklılı hemşerilerimiz ile buluşarak, Onlarla birlikte olmak istedik. Görüyorsunuz yoğun bir ilgi var. Halkımızın teveccühü bizi son derece mutlu ediyor. Biz de Onlara layık olmaya çalışıyoruz dedi.

Melek YAVUZ, seçimler için iyi bir ekip çalışması yaptıklarını söyleyerek, Başta Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız İbrahim ÖZER olmak üzere tüm parti mensuplarımız ve  çok sayıda gönüllülerimiz ile beraber şimdiye kadar iyi bir yol kat ettiklerini, Sandıklı’nın problemlerini bildiklerini ve projelerinin de hazır olduğunu belirtti.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ SANDIKLI İLÇE BAŞKANI İBRAHİM ÖZER;

BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ!

Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı İlçe Başkanı İbrahim ÖZER, öncelikle bu etkinliğimizi hazırlayan KAÇEP birimimize ve yoğun ilgi gösteren hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Biz her zaman halkımız ile iç içeyiz, Halk ile iç içe olmaktan mutluyuz. Halk ile iç içe olacak bir Melek YAVUZ Hanım’ı da Belediye Başkan Adayı olarak gösterdik. Sandıklı’mızın ilk kadın Belediye Başkanı olacak olan Melek YAVUZ ile 31  Mart Yerel Seçimlerinde Sandıklı’da iddialıyız ve de Belediye Başkanlık seçimini Allah’ın izni ile de kazanacağız. Biz gelenekleri olan, dinamik bir partiyiz. Biz sürekli çalışan, sürekli alanda olan bir partiyiz. Bizde çalışma bitmez. Bu yüzden 2019 Yerel seçimlerinin hemen arkasından bir sonraki seçim için çalışmaya başladık. Daima halkımızın yanındaydık. Sorunlarını çözme noktasında hep aktif olduk. Çözdük de. Şimdi de  önce Allah’ın izniyle sonra da Sandıklı Halkının desteği ile biz bu seçimi kazanacağız ve Melek YAVUZ’u Sandıklı Belediye Başkanı yapacağız; dedi.