31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde Afyonkarahisar Merkez İlçe’nin CHP İl Genel Meclisi üyeliği için üyelerin katılımıyla yapılan seçim sonucunda 5 isim belli oldu.

Gözden kaçırmayın

TasarrufTasarruf

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı için Burcu Köksal’ı aday gösteren Cumhuriyet Halk Partisi’nde İl Genel Meclisi üyeliği için aday olan isimler arasında seçim gerçekleştirildi. Merkez İlçe’den aday gösterilecek olan 5 ismin belirlenmesi için gerçekleştirilen seçimlerde 5 ismin sıralaması da belirlendi.

Delegelerin oylarıyla belirlenen İl Genel Meclisi Merkez İlçe Adaylığı sıralamasında Mert Efe Aydeniz 419 oy alarak 1. Sırada yer aldı. Mesut Muhlis Şener 393 oyla 2.sırayı alırken, 357 oy alan Özgür Kirez 3. Sırayı aldı. 314 oy alan Erol Karaağaç 4. Sırada kendisine yer bulurken Mevlüt Çolakoğlu ise 305 oy alarak 5.sıradan CHP Merkez İlçe İl Genel Meclisi üyeliği adayı oldu.

“BİZDE SEÇİMLER HER ZAMAN ŞEFFAFTIR”

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz seçimlerle ilgili Türkeli Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Çetinöz; “Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday belirleme süreçleri ve seçimler her zaman şeffaf bir şekilde gerçekleştirilir. Bugün de Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyeliği için aday olacak 5 ismi belirlemek için gerçekleştirdiğimiz seçimlerimize delegelerimiz geniş bir katılımla iştirak ettiler. Şeffaf bir seçim süreci sonunda 5 adayımız delegelerimizin oylarıyla belirlendi. Bundan sonraki sürecimiz 31 Mart seçimleri sonunda Afyonkarahisar’da Sosyal belediyecilik anlayışı ve hizmetlerini vatandaşlarımızla tanıştırmak olacak” dedi.