MHP MYK Üyesi ve Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’un, Afyon’un yiğit bir evladı olduğunun altını çizdi. Afyon’un bu dönem kendi evladını desteklemesi için çalıştıklarının altını çizen Taytak, “Gerçekçi, ayakları yere basan, projelerle göreve talibiz. Biz MHP olarak mikrofonu, kalabalığı görünce dağıtan bir anlayışta değiliz. Güncel ve gereken ne varsa üretken ve üreten belediyecilik adı altında çıktığımız yolda ayırmadan, ayrıştırmadan canla başla çalışacağız” dedi.

Gözden kaçırmayın

TasarrufTasarruf

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’un, proje sunum toplantısının kapanış konuşmasını yaptı.

SEZER BEY AFYON İÇİN KENDİNİ ORTAYA KOYAN BİR YİĞİTTİR

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, toplantı kapanışında yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Hazırlanan projeleri sunumuyla bu toplantıyı anlamlandıran, katılımcılarında takdiriyle karşılaşılan bir proje sunumuyla karşılaştım. Değerli Başkan adayım Sayın Sezer Küçükkurt’a,  sunumu için ve ekibine emekleri için teşekkür ediyorum. MHP Afyonkarahisar’da hazır. Biz ayağı yere basan projelerle Afyonkarahisar’ımızı yarınlara taşıyacağız. Adaletli, dürüst anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Sezer Bey dürüst, hayatının her yaşında Afyonkarahisar için kendini ortaya yiğit bir Afyon evladıdır. Diğer siyasi partilerin de adayları vardır. Öncelikle AK Parti uzun yıllar ilimizde belediyecilik yaptı. Millet için bir çivi çakandan razıyız. Dolayısıyla Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e de teşekkür ediyoruz. Bundan sonra orada inşallah MHP’li bir Belediye Başkanı görev yapacak. Projeleriyle arkasında MHP’nin kıymetli tecrübeli yiğit İl Başkanı Ahmet Kahveci, yönetim kurulu üyeleri ve âcizane bizler olacağız. Başkanımız yanında yöresinde bizler olacağız. Artık bu kapı açık olacak. İsteyen istediği konuyu paylaşacak. Projeler hayal ve hamaset ürünü değil. Net yapılacağı hesaplanan gerçek ve gerçekleşebilecek projelerdir.” dedi.

GERÇEKÇİ AYAKLARI YERE BASAN PROJELERLE HİZMETE TALİBİZ

Futbol örneği üzerinden gerçekçi, hamasi olmayan, samimi bir yönetim anlayışıyla hareket edileceğinin altını çizen Milletvekili Taytak, “Belediye Başkan Adayımız Sezer Bey, Afyonspor’dan bahsederken süper lige çıkaracağından bahsetmedi. İki ay içerisinde bir toparlanmadan söz etti. Biz MHP olarak mikrofonu, kalabalığı görünce dağıtan bir anlayışta değiliz. Her konuda durumumuz bellidir. Ankara’dan gelecek destekler, alabileceğimiz hizmetler bellidir. Bunların tamamı bitti. Başka projemiz yok değil. Tamamıyla ilgili güncel ve gereken ne varsa üretken ve üreten belediyecilik adı altında çıktığımız yolda ayırmadan, ayrıştırmadan canla başla çalışacağız. Çok daha iyi ve huzurlu bir Afyonkarahisar’da birlikte yaşayacağız.” diye konuştu.

BİZ ÜLKEMİZ VE İLİMİZİN GERÇEKLERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun’un, Afyonkarahisar’ın büyük şehir olması için şehrin milletvekillerinden destek talebi sorulan Milletvekili Taytak, soruyu şu şekilde yanıtladı: “Biz MHP olarak İYİ Parti, CHP, DEM’den gelen hiçbir önergeye evet demeyiz. Belediye’nin büyükşehir olabilmesi için 750 bin nüfus olması gereklidir. Bu gereklilik yerine geldiğinde şehrin illa büyükşehir olacağı anlamına gelmez. Bunun içinde Hakan Bey’in önergesine ihtiyacımız yok. 101 şehir projemizi MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendi açıkladı. Bunların içinde elbette Afyonkarahisar’da durumuna göre değerlendirilecektir. Büyükşehir olmanın da kendine göre sıkıntıları var. Siyaset adına yapılan hikâyeler beni çok fazla ilgilendirmiyor. Sabah TBMM çalışmaları başlıyor akşam 22.00’ye kadar devam ediyor. Önergelerle vakit geçirmek anayasal konulara girişi önlüyor. Bizim bir amacımız var. Biz hiçbir konuya bakarız demedik yaparız dedik. Allah nasip etti tüm sözlerimizi yerine getirdik. Aynı anlayışla Belediye Başkanımızla birlikte yürüyeceğiz. Hemşehrilerimizi olmadık maaşlar ve kira ödemeleriyle, yapılmayacak evlerle aldatmayız. Biz istiyoruz ki Afyonkarahisar kendi evladını kendi kardeşini tercih etsinler helal oylarını versinler.”

HEPİMİZ BİRAZ SABRETMEK ZORUNDAYIZ ENFLASYON DÜŞÜYOR

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde tüm kesimlerin oy kullanarak bir karar ortaya koyacağını dile getiren Taytak, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bu seçimi Türkiye’nin tüm kesimleri gerçekleştirecek. Seçimde altı sosyal birim oy kullanacak. Hepsinin kendine ait rahatsızlıkları var. İdareci ve üreten bir düzenin içerisinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde hükümetimiz ayırmadan tüm kesimlere eşit hizmet sunmaya çalışıyor. Emeklilerimiz de başımızın tacı. Kimseye muhtaç olmadan çok rahat yaşamalarını istiyoruz. Hükümet emekliyi unutmuş değil. Her problemi biliyoruz ve çalışıyoruz. MHP olarak tüm sorunların üzerinde çalışıyoruz. Bu hepimiz için geçerli. Biraz sabretmekte fayda var. Ekonomide birazda bu rakamları kendimiz büyüttük. Enflasyon düşüyor ekonomi kontrol altına alındı. Merkez Bankası Başkanına huzur vermediler, ayrılmak zorunda kaldı. Allah’ın yardımıyla Türkiye düzlüğe çıkacak. Sayın Genel Başkanımız her yeri geldiğinde ifade eder. ‘O F16 depoları kaça doluyor? Atılan her mermi kaça mal oluyor?’ diye söyler. Herşeye rağmen çok şükür Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlüdür. Mazlum milletlerin yanındayız. Yeni Yüzyıl Türkiye Cumhuriyetinin, ikinci yüzyılı bir devin uyanışıdır. Sadece derdimiz muhalefettir. Anlaşılmak istiyoruz. Orada ne işimiz var diyen bir muhalefet hala var. Bu millet bir bütün halinde devleti, milleti, belediyesi bir olur. Milli birlik ve beraberliği sağlayıp bazılarına maaş ödenmeyip, seçim yardımı yapılmadığında çok farklı güzellikler oraya çıkacaktır.”