İstanbul'dan gelen Medya Danışmanı-Sanatçı Öyküm Sezen Canıtez ve Eşi Kişisel Gelişim Uzmanı Abdullah Canıtez, Gün FM'i ziyaret ederek Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile görüştü.

Gözden kaçırmayın

TasarrufTasarruf

İstanbul'dan gelen Medya Danışmanı-Sanatçı Öyküm Sezen Canıtez ve Değerli Eşi Kişisel Gelişim Uzmanı Abdullah Canıtez, Gün FM'i ziyaret ederek Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile görüştü.

Daha önce Gün FM ve Anadolu'daki birçok radyo ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da konuk olarak katıldığı ortak yayınların gerçekleşmesine vesile olan Medya Danışmanı-Sanatçı Öyküm Sezen Canıtez, eşinin Afyonlu olması nedeniyle Afyon'da bulunduklarını ve Gün FM'i de ziyaret etmekten mutlu olduklarını söyledi. Bir yandan yeni şarkısı için çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Öyküm Sezen Canıtez, yakın bir süreçte yeni eserini müzikseverlerle buluşturacağını kaydetti.

Ziyarette, Kişisel Gelişim Uzmanı Abdullah Canıtez Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ve çalışma arkadaşlarına gösterdikleri yakın ilgi nedeniyle teşekkür etti.

Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ise Canıtez çiftine nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, Gün FM'de dünden bugüne yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

Samimi bir havada geçen ziyaret gün anısına çekilen fotoğraflar ile son buldu.