Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Ak Parti’nin belediye başkan adayı Adnan Öztaş’ın seçim bürosu açıldı.

Seçim bürosu açılışına Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, Ak Parti İlçe Başkanı Murat Erkalan, Kadın Kolları Başkanı Sevim Ulusoy, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aktürk ve çok sayıda partili katıldı.

Gözden kaçırmayın

TasarrufTasarruf

İstasyon Caddesi Kütüphane Kavşağında bulunan seçim bürosu açılışında Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Milletvekilleri birer konuşma gerçekleştirdi. 
‘BAŞKAN ADAYLARININ BELİRLEMESİNDE EN DİSİPLİNLİ AK PARTİ ÇALIŞTI’
Milletvekili Hasan Arslan, 2023 Mayıs seçimlerinde Sandıklı’dan Türkiye Büyük Millet Meclisine girmenin nasip olduğunu ifade ederek; “Sizler ile ne kadar gurur duysam azdır. Türkiye’de 600 kişiden biri olmak nasip oldu bana bu sizlerin sayesinde oldu. Bana düşen görevde Sandıklı’nın, Afyonkarahisar’ın haklarını savunmak, koşturmak ve mücadele etmek, şehirlerin derdi ile dertlenmek bizim görevimiz. Allah’ın izni ile rabbim nasip ettiği sürece vekilliğimiz bitene kadar bu davanın arkasında bu milletin peşinde sonuna kadar hizmet etmek istiyorum.  Hizmet kolay değildir hizmet tek başına yapılmaz, hizmet birliktelik gerektirir, hizmet bütünlük ve bir olmayı gerektirir tek başına hiç birimiz bir şey değiliz. Organize olmamız gerekiyor, Sandıklı’nın sesini duyurmamız gerekiyor. Ben Sandıklı halkını bir ve bütün olmaya davet ediyorum. Adaylık süreci biraz uzun bir süreç oldu ve sonuçlandı. Türkiye’nin en çok belediyesi Afyonkarahisar’da 60 belediyemiz var. Afyonkarahisar’ın içerisinde en çok aday adayı da Sandıklı’mızda 8 aday adayı oldu. Bu Sandıklı’nın zenginliğidir birbirinden kaliteli değerli arkadaşlarımız aday adayı oldu ve Teşkilatımızın kararı ile sonuçta Adnan kardeşimiz aday olarak belirlendi. Siyasi Partiler içerisinde adayını en disiplinli seçen, en iyi çalışma ile seçen parti hiç kimse kusura bakmasın Ak Parti’dir. Ak Parti titiz bir çalışma sergiledi ve adaylarını açıkladı. Bu adayları belirlerken mevcut belediye başkanının devam edip etmeyeceğine bir şekilde karar verdi. Mevcut belediye başkanının devam etmesini Sandıklı’da istemedi. Ondan sonra diğer aday adayı arkadaşlarımızın içerisinde temayül yaptı, anket yaptı, CV’sine baktı. Portföyüne baktı, vatandaşlar ile konuştu. Sonuçta bu disiplinli çalışmanın soncunda bu kutsal görev Adnan Öztaş kardeşime nasip oldu. 50 binin üzerinde olan nüfuslu şehirlerde ve tüm il belediye başkanları adaylarında Sayın Cumhurbaşkanımız bir fiil çalıştı. Adnan kardeşimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın onayını alarak başkan adayı oldu” dedi.
“AK PARTİNİN SANDIKLI’DA MİSYONU DA, VİZYONU DA ADNAN ÖZTAŞ’TIR”
Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven’de yaptığı konuşmada; “Ben Sandıklı’ya 5 yıldır ve Hasan beyin  2023 yılında da aramıza katılması ile 6 yıldır Sandıklımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Bir zamanlar birileri Twit atmış ‘Davutoğlu davanı sattın” demiş, ‘neredesin, seni davanı satmanla baş başa bırakıyorum’ demiş bu kulaklar duydu ‘Ben davamı satmayacağım, ben liderimin arkasındayım” dedi. İki gün sonra başka şey gördük. Biz cevabı sandıkta vereceğiz. Bizim kimse ile ve şahısla kişilikle işimiz yok. Biz Ak Parti misyonu ve vizyonuyuz. Ak Parti’nin Sandıklı’da misyonu da, vizyonu da Adnan Öztaş’tır” dedi.
“SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ ‘ADNAN ÖZTAŞ’ DEDİ”
Milletvekili Av. Ali Özkaya yaptığı açılış konuşmasında; “Bizde tüm kararlar oy birliği ile verilir. 3 milletvekili, İl Başkanı, Genel Merkez, Teşkilat oy birliği ile verir. Farklı farklı düşünceler olabilir süreç içerisinde bu süreçleri en son anketler, temayüller ve görüşmeler biter ve aday belirlenir. Herkes aynı şeyi söyledi ve Sandıklı’da belediye başkan adayımız Adnan Öztaş dedi. Sayın Cumhurbaşkanımız da bunu onayladı. Sayın Cumhurbaşkanımızın onayladığı bir listede hiç kimse kusura bakmasın kendi kendine iş yapıyor demektir. Sandıklı’daki bazı söylentilere cevap vermek istiyorum. ‘Sandıklı’nın cezaevi kapanmış, Dinar’a gitmiş.” Ben ne zaman milletvekili seçildim. 7 Haziran 2015’de, Sandıklı’nın Ağır Ceza Mahkemesi ne zaman kapatıldı? 2010 yani ben milletvekili seçilmeden 5 yıl önce. Dinar’ın Cezaevi ne zaman yapıldı? 2012’de dolayısıyla ben milletvekili değilken yapılan bir işlem için bana bir şey söylenmesi iftira olmaz mı?. Sandıklı Jandarma Binası ve Kaymakamlık binasını Milli Emlak ve Maliye’den 5 kuruş para vermeden Sandıklı belediyesi’ne devrettik. Sonra buradaki Esnaf Kefalet Kooperatifiyle kavgalıyız bizim arkadaşlarımıza zulüm ediliyor dediler ve Sandıklı’da 2. Bir Esnaf Kefalet Kooperatifi kurmak istiyoruz dediler. Türkiye’de başka bir ilçede 2. Esnaf kefalet kooperatifi yok benim ilçemde de yok bu Sandıklı’da var sadece. En son demişler ki “Ali Özkaya 40 kişilik liste verdi. Ben kabul etmedim Dinarlılar Sandıklı’ya gelip çalışacaktır” Allah’tan kork kuldan utan. Eğer tek bir kişi ismi verdiysem ben Milletvekiliğimi bırakırım. Bunların konuşulması doğru değil sadece sizin bilmeniz için söyledim. İnşallah Adnan Öztaş kardeşimiz Sandıklı için hayırlı olsun” dedi.
“31 MART’TA AK PARTİ BAYRAĞINI TEKRAR BELEDİYEYE DİKECEĞİZ”
Son olarak Ak Parti Belediye Başkan Adayı Adnan Öztaş, açılışta yaptığı konuşmada; “Sandıklı’yı sevmek kor gibi yürek ister. O yürek burada toplanan bütün kalabalıkta ve bu kardeşinizde var. Yıllardır partimizin çeşitli kademelerinde görev aldım. Aday adayı oldum. Hiçbir zaman partime küsmedim gücenmedim. Ak Parti’de siyaset dava adamlığı ile başlar. Önemli olan devamlılıktır. 2012 yılından bu yana Ak Partimizde çeşitli görevlerde yer aldım. Nasip olmayan görevlerde ise arkadaşlarımızın elini havaya kaldırarak yanlarında olduğumuzu gösterdik. Davamız için Sandıklı’da sokak sokak, cadde cadde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadık. Benimle beraber yol yürüyen, Kadın Kolları üyelerimize, Gençlik Kolları Üyelerimize, İl Genel Meclisi Üyelerimize teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar’ın en büyük olan ilçemizi bir üst lige taşımak için kararlı ve azimliyiz. İnşallah 31 Mart seçimlerinde sizlerin oyu ile belediye ye dikilmiş o bayrağı, tekrar Ak Partiye kazandırmak için durmadan yılmadan azım ile çalışacağız inşallah. Dava adamlığı her kişinin işi değil, er kişinin işidir” dedi. 
Konuşmaların akabinde yapılan dua sonrası İlçe Seçim kurulunun kurdelesi kesilerek, seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.