Gözden kaçırmayın

TasarrufTasarruf

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, Gün FM’de yaptığı değerlendirmede ‘Asgari ücret 3 kat artması lazım.Emekli maaşları artması gerekir’ dedi.

Gün FM’de Gazeteci İsmail Akar’ın konuğu olan Millet Partrisi Genel Başkanı Cuma Nacar, “Afyonkarahisar’da Cuma gününden bu yana çalışmalarımız sürüyor. STK’ları ziayeret ediyoruz. Sokaktaki vatandaşlarımızı dinliyoruz. Esnaf ve işadamlarıyla görüşüyoruz. Ülkemiz ekonomik kıskaç altında. Özellikle asgari ücretli ve emekli zor günler yaşıyor. Yoksulluk sınırının 40 bin TL’lere ulaştığı günümüzde asgari ücretin en az 3 kat artması lazım. Emekli maaşlarının yaşanabilir bir hale getirilmesi gerekiyor. Bakın sokaktaki vatandaş bize zam istemiyoruz, başta gıda olmak üzere tüm ürünlere de zam olmasın diyor. Maaşlara zam gelecek diye şimdiden zamlar yapılmaya başlandı. Her gün zam yapılıyor” dedi.

“81 ilde aday çıkaracağız”

Yerel seçimlerde halkın karşısına çıkarak oy isteyeceklerini söyleyen Nacar, “81 ilde adaylarımızla sahada olacağız. Afyonkarahisar’da birden fazla adayımız var. Önümüzdeki günlerde adayımızı açıklayacağız” diye konuştu.