İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, görev süresinin dolmasına az bir zaman kala veda ziyaretlerine başladı.

Gözden kaçırmayın

TasarrufTasarruf

Başkan Çoban, ilk ziyaretini ise gerek Belediye Başkanlığı gerekse İl Genel Meclisi başkanlığı döneminde büyük önem ve destek verdiği Şehit Aileleri ve Gazilere gerçekleştirdi.

‘Ben sizin Burhanettin kardeşinizim’ diyerek görev harici şahsi olarak ta her zaman Şehit Aileleri, Gazi ve Yakınlarının yanında olan Başkan Burhanettin Çoban’ın ziyaretinde duygusal anlar yaşandı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi ziyaretinde Başkan Çoban, Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, Şehit Babaları, Anneleri, Gaziler ve yakınları tarafından karşılandı.

ÖMRÜM OLDUKÇA SİZİNLE OLACAĞIM

Ziyarette kendisinin bu kadar candan karşılanmasından dolayı çok duygulandığını belirten İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban; “Sizler bu vatan için canlarınızı feda ettiniz, gövdenizi siper ettiniz. Sizlere hizmet etmek bir görev değil, boynumuzun borcudur. Gerek Belediye Başkanlığım gerekse İl Genel Meclisi Başkanlığım döneminde her zaman yanınızda ve içinizden biri olduğum kadar, Rabbim ömür verdikçe de sizlerle birlikte olacağım. Gece gündüz her zaman emrinizdeyim. Biz bir aileyiz, hem de çok büyük bir aile” dedi.

‘SEN BİZİM EVLADIMIZSIN’

Dernek ziyaretinde hazır bulunan Şehit babaları ve anneleri de Burhanettin Çoban’ın en zor günlerinde yanlarında olduğunu belirterek; “Sen bizim derneğimizin her bir üyesine bir evlat, bir abi, bir kardeş oldun. Senin iyiliklerini ve desteklerini hiçbir zaman unutamayız. Derneğimizin onursal üyesi sensin. O yüzden fotoğrafın hep derneğimizde baş köşededir. Sen bizlere sahip çıktığın gibi evlatlarımıza da sahip çıktın. Allah senden razı olsun” dediler.

‘HAKKINIZI ASLA ÖDEYEMEYİZ’

Ziyaretin bir veda değil, yeniden merhaba ziyareti olduğunu söyleyen Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ise, tüm Şehit aileleri, Gazi ve yakınları adına Burhanettin Çoban’a maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İl Genel Meclisi üyesi Nurettin Birliktir’in de katıldığı ve duygusal anların yaşandığı ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.