10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesinin koordinesinde Vali Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Zeybek basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Gözden kaçırmayın

TasarrufTasarruf

AFBEL Otel’de gerçekleştirilen kahvaltı programına kentte görev yapan gazeteciler katılım sağladı. Kahvaltıya Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Milletvekili Av, İbrahim Yurdunuseven, BİK Yönetim Kurulu Üyesi ve Cumhurbaşkanı eski Başdanışmanlarından Mehmet Akarca, Cumhuriyet Savcısı Asım Ekren, Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü Yeni Medya ve İletişim Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğretim Üyesi Emre Vadi Balcı, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, CİB Afyonkarahisar Bölge Müdürü Ülgen, Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları katıldılar.

Afyon basının önemine dikkat çeken Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt açılış konuşmasında birlik ve beraberlikten söz ederek; ‘’ Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bizleri biraraya getiren Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı yetkililerine teşekkür ediyorum. Gelenekselleşen 10 Ocak Buluşmalarımızı mesleki yeni bilgilerin edinileceği bir ortam olarak hazır ettik. Seminer konuşmacılarımız BİK Yönetim Kurulu Üyesi ve Cumhurbaşkanı eski Başdanışmanlarından Mehmet Akarca, Cumhuriyet Savcısı Asım Ekren ve Doç. Dr. Emre Vadi Balcı mesleğimizle ilgili mevzuat, yenilikler, mesleki camianın durum değerlendirmesi ve mesleğin geleceğine yönelik önemli bilgiler verecekler. Valiliğimizin hediyesi içerisinde Cumhuriyet Savcımızın bilgilendirici bir kitabı da bulunuyor. Bu buluşma ile Afyonkarahisar basın camiasına katkı sağlayan tüm protokol üyelerine CİB Müdürü ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Programda gazetecilere yönelik gerçekleştirilen seminerde BİK Yönetim Kurulu Üyesi ve Cumhurbaşkanı eski Başdanışmanlarından Mehmet Akarca “Türk Basın Tarihi”, Cumhuriyet Savcısı Asım Ekren “Yeni Basın Kanunu”, Doç. Dr. Emre Vadi Balcı da “Yeni Medya” konu başlıklarında sunum yaptı.