Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen kahvaltıda Afyonkarahisar’da görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi.

Gözden kaçırmayın

TasarrufTasarruf

AFSÜ Kafede düzenlenen kahvaltıya; AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş’un yanı sıra Rektör Yardımcıları, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ve gazeteciler katıldı.   

Etkinlikte konuşan Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Başkanı Sezer Küçükkurt 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarını ağırlayan Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş’a  teşekkür ederek, her zaman Cemiyet olarak istişarelerde bulunacaklarını söyledi. Rektör Okumuş, ise   tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler gününü kutladı. Basının AFSÜ için çok değerli olduğunu belirten Okumuş, “Çünkü basının farklı eleştirileri her zaman bize çalışmalarımızda rehberlik yapacaktır. Onların eleştirileri, görüşleri bizim yapacağımız çalışmalarda yönlendirici olacaktır. Takdirleri de bizleri memnun edecektir. Bizi daha da güçlendirip motive edecektir." diye konuştu.