İstanbul’da gerçekleştirilen, Şuhut vakfının yıllık mütevelli kurulu toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uysal, ”Vakfımızın hem mal varlığı hem de yıllık düzenli gelir kaynaklarının geliştirilmesi için bütün gücümüzle çalışıyoruz. İstanbul Üsküdar merkezinde sahibi olduğumuz arsa üzerine inşa edeceğimiz iş Merkezimiz ile gelir getirici önemli bir yatırımı hayata geçirmiş olacağız. Böylece Şuhutumuzun sosyal—kültürel ve ekonomik kalkınmasına daha çok hizmet etmeye çalışacağız” dedi.


Gözden kaçırmayın

TasarrufTasarruf

"Bu yatırımı hayata geçirdiğimiz takdirde Vakfımızın Bakanlar Kurulunca Vergi muafiyeti alabilmesi için de çaba içerisinde olacaklarını ifade eden UYSAL, böylece, bağışcı tabanımız daha da güçlenecektir" dedi.
Haremeyn İbrahim Ağanın Mektebi Mülhak Vakfının emanetine sahip  çıktık.
Vakıf Başkanı Mustafa Uysal, "Üsküdar’daki arsanın ihale ile satın alınması ile “Haremeyn İbrahim Ağanın Mektebi Vakfı”nın  hisseleri de Şuhut Vakfına geçmiş oldu. Böylece tarihi vakfa ait hisselerin özel şahıslar eline geçmesini de önlemiş olduk. Böylesi manevi değerin farkında olarak, Haremeyn İbrahim Ağanın Mektebi Vakfı’nın değerlerine de sahip çıkmaya çalışacağız" diye konuştu.
Asrın Felaketi Depremde zarar görenlere hızla yardım gönderdik. 
2023 yılında, depremzedelere çok kısa sürede yardım ulaştırmaya çalıştık. 6 Şubat’ı takiben 10 Şubat tarihinde gıda, battaniye , hijyen malzemeleri  ve çocukların ihtiyaçlarını ihtiva eden yardım kolilerini ulaştırdık.
Bunun yanında, Şuhut’a yerleşen depremzede ailelerini ziyaret ederek ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. İlaveten Kahramanmaraş Afşin ilçesindeki kız  ve erkek öğrencilere  262 Adet eşofman gönderdik.
Gel Bir yetim de sen giydir
Uysal,“Dosteli Derneği işbirliği ile 2023 yılında da “ Gel Bir yetim de sen giydir”  kampanyası ile Şuhut Merkez ve Köylerindeki evlatlarımıza kucak açtık. Bu kampanyayı 2024 ve takip eden yıllarda da sürdürmeye çalışacağız" dedi.
Şuhutlular arasındaki bağı güçlendirmeye çalışacağız
Mustafa Uysal, “Şuhut’dan çıkıp Ülkemizin ve dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşayan hemşehrilerimiz ile bağlarımızı  güçlendirmek de önemli hedeflerimiz arasında yer alıyor.” D-diyerek sözlerini tamamladı.
Yapılan seçimde, Mustafa UYSAL, Hulusi GÜRSOY, Ali Rıza ŞENBABAOĞLU, Seçkin KÖSE ve Mehmet BAĞIR’dan oluşan Yönetim Kurulu’nun görevlerine aynen devam etmesi kararlaştırıldı.