AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya Afyonkarahisar’ın vizyon projeleri arasında yer alan AFRAY şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Gözden kaçırmayın

TasarrufTasarruf

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya Afyonkarahisar’ın vizyon projeleri arasında yer alan AFRAY Projesini yerinde inceledi. Özkaya Afyonkarahisar’ın vizyon projesi ile ilgili bilgi vererek “AFRAY İnşaat Alanı Üniversitemiz ve şehrimizi birbirine bağlayacak olan 17.7 KM uzunluğunda, 12 km kısmı sıfırdan yapılan, şehrimizi Türkiye Yüzyılına hazırlayacak vizyon projemiz AFRAY’da devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgileri aldık“ dedi.

“2025’te Hizmete Girecek”

Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya AFRAY projesinde çalışmaların son hızla devam ettiğini ifade ederek; “İnşallah yılsonunda alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanmış olacak olan projede 2025 yılının en geç 2. Çeyreğinde seferleri başlatmış olacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti olarak şehrimizde hayal bile edilemeyen yatırım ve hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.