Ak Parti Erkmen Belediye Başkan Adayı Yücel Şahin, Gün FM’in konuğu oldu. Şahin programda yaptığı değerlendirmede, “Gönüller yapmaya geliyoruz” dedi.

Gözden kaçırmayın

TasarrufTasarruf

Programda seçilmesi durumunda yapacakları projeleri anlatan Şahin, “Cumhuriyet Mahallemiz Çevre Yolu Triovista konutları önüne alt geçit veya üst geçit yapılmasını mutlaka gerçekleştireceğiz. Cumhuriyet Mahallesi 311 ada 47 parsele Millet Bahçesi, acil toplanma merkezi ve sosyal yaşam alanları yapacağız. Yine aynı mahallemize 311 ada 1 parselde yapılacak olan seranın bir an önce faaliyete geçirilmesine yardımcı olarak çalışacak personelin kasabamızdan karşılanmasını sağlayacağız. Beldemizin kanalizasyon ve su hatlarını revize edeceğiz. Yağmur suyu deşarj hatlarının yapılmasını sağlayacağız. Taşkın koruma kanallarının DSİ ile görüşülerek periyodik olarak temizlik ve ıslahını sağlayacağız. DSİ Taşkın Kanalı kenarında bulunan yeşil alanlarda peyzaj çalışması yaparak yürüyüş yolları ve park alanları düzenleyeceğiz. Taşkın kanalı üzerine ihtiyaç olan yerlere köprü yapılmasını sağlayacağız. Erkmen Göletimiz çevresinde sosyal tesisler ve alabalık üretim tesisi kurulması için gerekli çalışmaları yapacağız. Her ay mutlaka mahalle toplantıları ve ziyaretleri düzenleyeceğiz” diye konuştu.

“TOKİ-Yeşil vadi bölgesine yürüyüş yolları yapacağız”

Erkmen’de doğalgazın ulaşmadığı yer kalmaması için çalışacaklarını söyleyen Şahin, “Çalışan annelerimizi de düşünerek kreşler açacağız. Zeyland alt geçidinin daha sağlıklı hale getirilmesini sağlayacağız. TOKİ-Yeşil vadi bölgesine yürüyüş yolları yapacağız. İş hayatına atılacak gençlerimiz için meslek edindirme ve el sanatları kursları açılmasını sağlayacağız. Beldemizdeki öğrencilerimiz ve gençlerimiz için ücretsiz LGS, YKS, polislik ve BESYO sınavları hazırlık kursları açacağız. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve daha sağlıklı bireyler olmasını sağlamak adına her türlü sportif faaliyeti destekleyeceğiz” dedi.

Seçildiği takdirde herkesin başkanı olacağını söyleyen Şahin, “Her gönülde yer etmeye, gönüller yapmaya geliyoruz” diye konuştu.