Gözden kaçırmayın
KÖKSAL VE ÇÖMEZ’DEN DAYANIŞMA VE HİZMET VURGUSUAnne estetiği ameliyatlarına değinen Karasu, “Annelerimizin gebelik ve doğum sonrası vücudunda oluşan değişiklikleri yok etmek için bir dizi ameliyatlar yapıyoruz. Bu ameliyatlara annelik estetiği deniyor. Hastanemizde bu ameliyatları başarıyla uygulamaktayız” diye konuştu.
“En sık burun ameliyatları yapıyoruz”
En sık burun ameliyatları yaptıklarını kaydeden Karasu, “Bu ameliyatları estetik, solunum sıkıntısı ve her ikisinin bir arada olduğu gerekçeler nedeniyle yapmaktayız. Plastik Cerrahinin alanı oldukça geniş. Tepeden tırnağa vücudun tüm bölümlerinde ameliyatlar yapıyoruz. Bu ameliyatlar deformeleri düzeltmenin yanı sıra hastalara moral ve motivasyon desteği de sağlıyor. Kişilerin özgüvenlerini yerine getiriyor” dedi.
“Obezite Cerrahisi sonrası oluşan sarkıklıklarla ilgili ameliyatlar yapılıyor”
Obezite cerrahisi sonrası vücutta oluşan sarkıklık ve deformitelerin düzeltilmesi için ameliyatlar yaptıklarına değinen PARKHAYAT Afyonkarahisar Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Necmettin Karasu, “Obezite cerrahisi kişilerin sağlığına kavuşmalarını sağlıyor. Sonrasında yaptığımız sarkıkların düzeltilmesi ile kişi psikolojik olarak da kendini hissediyor ve tam bir iyilik hali yakalanmış oluyor” şeklinde konuştu.
“Benlerle İlgili Uzman Hekime müracaat edilmeli”
Benlerin alınması konusunda kendilerine çok fazla başvuru olduğunu söyleyen Karasu, “Hangi benlerin alınıp alınmayacağı konusunda mutlaka bir uzman hekime müracaat edilmeli. Bu konuda kafa karışıklığına gerek yok. Uzman hekim kontrolü neticesinde karar verilecektir” dedi.
Karasu, el yaralanmaları ve yüz kemikleri kırıklarının tedavisinde de Plastik Cerrahların görev yaptığını sözlerine ekledi.





Yorumlar
Yorum Yap