Gözden kaçırmayın

“Genel Başkanımızın İlimizdeki Programlarına Tüm Vatandaşlarımız Davetlidir”“Genel Başkanımızın İlimizdeki Programlarına Tüm Vatandaşlarımız Davetlidir”

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı önünde buluşan partililer Zafer Meydanına kadar yürüdüler. Kutlamalarda Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Hasan Karadeniz, CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Albayrak, Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Selman, sendika temsilcileri, belediye çalışanları ve partililer hazır bulundu.

Alanda toplanan kalabalığa sırasıyla Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Selman, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Hasan Karadeniz ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal konuştular.



“Yaşasın örgütlü mücadelemiz”

1 Mayıs’ın emekçiler için sıradan bir gün olmadığını söyleyen Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Selman, “Hep bir ağızdan söylememiz gereken şudur: Yaşasın örgütlü mücadelemiz, yaşasın işçilerin birliği ve yaşasın 1 Mayıs’lar” sözleriyle konuşmasını tamamladı.



“Adalet yoksa refah olmaz, refah yoksa huzur olmaz”

Daha sonra kürsüye gelen CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Hasan Karadeniz, “1 Mayıs sadece bir bayram değil, hak arayışının, adalet talebinin, insanca yaşam mücadelesinin en güçlü mücadelesidir. Bugün ülkemizde milyonlarca insan geçim sıkıntısıyla mücadele ediyor. Bizler bu düzeni değiştirmeye kararlıyız. Hiç kimsenin yoksulluğa mahkûm edilmediği, herkesin emeğinin karşılığını aldığı bir düzeni kurmak zorundayız. Adalet yoksa refah olmaz, refah yoksa huzur olmaz. Bu ülkenin kadını, genci ve işçileri yalnız değildir. 1 Mayıs hepimize kutlu olsun” dedi.



“Bizim anlayışımızda emek en yüce değerdir”

Kalabalığa seslenen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, “1 Mayıs üreten ellerin, çalışan insanların, sabahın ilk ışıklarıyla işinin başına geçen emekçilerin günüdür. 1 Mayıs hayatın her alanında emek veren insanların onur günüdür. Çünkü emek varsa üretim vardır. Emek varsa gelecek vardır. Şehirler sadece binalarla değil, insan emekleriyle yükselir. Afyonkarahisarımızın büyümesinde, gelişmesinde ve güzelleşmesinde emekçilerimizin katkısı büyüktür. Göreve geldiğimizden bu yana emeğe saygı duyan bir anlayışla hareket ediyoruz. Bizim anlayışımızda emek en yüce değerdir. Belediyemizde görev yapan tüm mesai arkadaşlarıma ve tüm emekçilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Tüm işçilerimizin ve emkçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günlerini kutluyorum” dedi.



Konuşmaların ardından 1 Mayıs kutlaması sona erdi.