Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, tüm Afyonkarahisar halkını Cumartesi günü 11.30'da başlayacak olan değişim yürüyüşüne davet etti. Köksal, davet mesajında; "Bu yola birlikte çıktık birlikte başaracağız" ifadelerine yer verdi.

Gözden kaçırmayın

Kızgın ve Kırgın SeçmenKızgın ve Kırgın Seçmen

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, seçimden bir gün önce Afyonkarahisar'daki değişim yürüyüşüne davet amacıyla bir mesaj yayımladı. Köksal mesajında şu ifadelere yer verdi: "Çok kıymetli hemşehrilerim, Cumartesi günü Ordu Bulvarı TMO karşısında bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi'nden başlayacak olan değişim yürüyüşümüze hepinizi bekliyorum. 'Bu yolda ben de varım’ diyen tüm halkımızı davet ediyorum. Bu yola birlikte çıktık, birlikte kazanacağız.”
AFYONKARAHİSAR’DA DEĞİŞİM VAKTİNİN GELDİĞİNİ GÖSTERMEK İÇİN HEP BİRLİKTE YÜRÜYELİM
Afyonkarahisar’da köklü değişimi başlatacağının sözünü veren Köksal, seçimden bir gün önce yapılacak olan yürüyüşün Afyonkarahisarlı hemşehrilerinin iradesini sergileyeceği bir etkinlik olacağını belirtti. Köksal; “Beni yüce meclise vekil olarak gönderen millet iradesi inanıyorum ki daha güzel ve yaşanabilir bir Afyonkarahisar için sandıkta iradesini tekrar ortaya koyacak ve Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı görevini bana verecek. Siyaset üstü bir akıl ve mantıklı bir irade ile sandığa gidecek olan hemşehrilerim Afyonkarahisar’ımız için en doğru kararı verecektir. Afyonkarahisar’da değişim vakti geldiğini göstermek için,  el ele, omuz omuza yürümek için yarın SKM binamızda buluşalım.” dedi.