Gün FM’de Seçime Doğru programına Millet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Ömer Sarıgül ve Millet Partisi Afyonkarahisar İl Başkan Vekili Himmet Kasal konuk oldular. Sarıgül ve Kasal programda partilerinin bakış açısını anlatarak seçmenlerden destek istediler.

Gözden kaçırmayın

Kızgın ve Kırgın SeçmenKızgın ve Kırgın Seçmen

Rant belediyeciliği değil, modern kent belediyeciliği anlayışıyla çalışacaklarını kaydeden Millet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Ömer Sarıgül, “Millet Partisi beşikten mezara kadar insanımızın sevincini ve acısını paylaşmak, derdine derman olmak için vardır. Gençlerimizi mutsuz, umutsuz, çaresiz bırakmayacağız. Ranta, çıkarcılara izin vermeyeceğiz. Millet Partisi belediyeciliğinde ehil, liyakatli başkanlar ve çağdaş yönetim anlayışı ile iyi bir organizasyon ve planlama temelinde vatandaşlarımıza her yönüyle kaliteli hizmet sunulacaktır. Siyasetin belediye kaynaklarından finansı önlenecektir. Her türlü alım-satım işleri ve ihaleler açık, şeffaf ve hukuk zemininde gerçekleştirilecektir. Yönetimde sadece ortak akla, bilime ve ahlaka dayanılacak ve sorunların çözümünde, öngörülü yaklaşımlar esas alınacaktır. Her yerde ve her zaman önce millet diyoruz. Şimdi de aziz milletimiz önce millet diyerek mührünü Millet Partisi’nin çift başlı kartal ambleminin altına güvenle ve gururla vuracak” diye konuştu.

“Bütün sorunların çözümü için dürüst, samimi ve çalışkan olmak yeter”

Programda vatandaşlara seslenen Millet Partisi Afyonkarahisar İl Başkan Vekili Himmet Kasal, “Kurucu Liderimiz Merhum Aykut Edibali, ‘Türkiye’nin çözülemeyecek sorunu yoktur. Bütün sorunların çözümü için dürüst, samimi ve çalışkan olmak yeter’ demiştir. Yerel yönetimlerde Millet Partisinde birleşelim. Sağlıklı, modern, yeşil ve yaşanabilir bir Afyon için Millet Partisini destekleyelim” dedi. Merhum Edibali’nin Afyonlu olduğunu hatırlatan Kasal, Edibali’nin isminin ilimizde bir yere mutlaka verilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.