-

Gözden kaçırmayın

Kaymakam Osman Bilici, Öğretmenler Günü'nde Mithatpaşa Ortaokulu öğretmenlerini ziyaret etti.Kaymakam Osman Bilici, Öğretmenler Günü'nde Mithatpaşa Ortaokulu öğretmenlerini ziyaret etti.

Emirdağ Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2023 Yılı Olağan Meclis Toplantısı, Emirdağ Kredi Yurtlar Kurumu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya Kaymakam Osman Bilici başkanlık etti ve İl Genel Meclis Üyeleri Necati Şevik ve Ceylan Morca ile Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürü Hüseyin Gülmez ve köy muhtarları da katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda, 2024 yılı plan ve tahmini bütçe görüşmeleri yapıldı. Kaymakam Bilici, açılış konuşmasında köylerdeki sorunları doğru bir şekilde çözmek ve daha iyi hizmetler sunmak için herkesin uyum içinde çalıştığını belirtti. Vatandaşların her zaman en iyi ve en kaliteli hizmeti hak ettiğini vurgulayan Bilici, yapılan hizmetlerin artması ve yerini bulması için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Toplantıda köylerdeki yatırım çalışmaları, ihtiyaçlar ve sorunlar konuşuldu. Kaymakam Bilici, tüm köy muhtarlarının talep ve sorunlarını dinleyerek, devam eden hizmetlerin devletin imkanları doğrultusunda süreceğini belirtti. 2024 yılı Plan ve Bütçe görüşmeleri oy birliğiyle kabul edildikten sonra Kaymakam Bilici, katılan herkese teşekkür etti.

#Emirdağ #KöylereHizmetGötürmeBirliği #Toplantı #Plan #Bütçe