-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekili Yurdunuseven, Afyonkarahisar'ın kalkınması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.AK Parti Milletvekili Yurdunuseven, Afyonkarahisar'ın kalkınması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi'nin düzenlediği anma programına katıldı. Programda, ülkücü şehit Ertuğrul Dursun Önkuzu'nun fedakarlık ve cesareti konuşuldu ve onun mirası gençler için ne anlama geldiği üzerinde duruldu.

Mehmet Taytak, yaptığı konuşmada Ertuğrul Dursun Önkuzu'nun milli mücadelede sembol isimlerden biri olduğunu ve idealist hareket içindeki mücadelesiyle gençlere ilham kaynağı olduğunu vurguladı. Programda, Önkuzu'nun hayatından kesitler sunuldu ve gençleri bilinçlendirecek mesajlar paylaşıldı.

Taytak, anma programı sırasında yaptığı konuşmada, Ertuğrul Dursun Önkuzu'nun adının yanı sıra gösterdiği yiğitlik ve ülkücü duruşuyla her zaman hatırlanacağını belirtti. Onun şehadetinin, milli mücadelede önemli bir dönüm noktası olduğunu ve genç nesillere yol göstermeye devam edeceğini söyledi.

Programa katılan öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler, Milliyetçi Hareket Partisi'nden Milletvekili Taytak'ın konuşmalarının ardından şehit Ertuğrul Dursun Önkuzu'na saygı duruşunda bulundu ve onun anısını yaşatma kararlılıklarını bir kez daha gösterdi.

#Afyonkarahisar #MehmetTaytak #GaziÜniversitesi #ErtuğrulDursunÖnkuzu #anma #milli #mücadele