-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Öğretmenler Günü coşkusu yaşandıAfyonkarahisar'da Öğretmenler Günü coşkusu yaşandı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) dinamik kadrosuna sahip olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri, önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. İcra Komitesi'nin önde gelen temsilcileri, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten ile bir araya geldi.

İcra Komitesi, genç ve dinamik yapısıyla dikkat çekiyor ve bölgenin ticaret ve sanayi projelerini şekillendiriyor. Bu buluşma, iş dünyasının geleceği için önemli kararların konuşulduğu bir platform oldu. Komite Başkanı Mustafa Özkan liderliğindeki görüşmeye, Başkan Yardımcısı Kamil Sağbilge ve üyeler Erhan Emre Özkara, İsmail Görgülü, Hayati Öztürk, Muhammet Şükrü Uğur, Murat Tuğrul, Salim Uygun ve Umut İsmet Bızıkçı katıldı.

Ziyaretin ana gündem maddesi, Genç Girişimciler Kurulu'nun Afyonkarahisar'daki ticaret ve sanayi faaliyetlerine yeni bir soluk getirecek projeleriydi. Başkan Mustafa Özkan, yeni dönemde hayata geçirecekleri yenilikçi projeleri detaylarıyla anlattı ve odanın deneyimli yöneticilerinin değerli görüşlerini aldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten de bu etkileşimin ve genç girişimcilere verilen desteğin, bölge ekonomisine katkısının altını çizdiler. Her iki başkan da Genç Girişimciler Kurulu'nun çalışmalarını takdir etti ve ekibin yenilikçi fikirlerine ve motivasyonlarına inançlarını dile getirerek başarılar dilediler. Sıcak ve olumlu bir havada geçen toplantı sonrasında genç girişimciler, geleceğin ticaretini şekillendirme konusunda daha da motive oldular.

#Afyonkarahisar #ATSO #TOBB #gençgirişimciler #ticaretvesanayi