-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Öğretmenler Günü coşkusu yaşandıAfyonkarahisar'da Öğretmenler Günü coşkusu yaşandı

Afyonkarahisar Ticaret Ve Sanayi Odası, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nde kadına yönelik şiddeti farkındalık yaratma amacıyla destekledi. Oda binası bu özel günde kadına yönelik şiddetin önlenmesine dikkat çekmek amacıyla özel bir ışıklandırmaya sahne oldu.

25 Kasım, dünyada şiddete maruz kalan kadınların sesini duyurmayı ve toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda bilinç yaratmayı amaçlayan özel bir gündür. Afyonkarahisar Ticaret Ve Sanayi Odası, bu özel günü kutlamak amacıyla binasını kadına yönelik şiddetle mücadele ve bu mücadeleye destek olma vurgusuyla aydınlatmıştır.

Bu etkinlik, hem Afyonkarahisar'da hem de ülke genelinde farkındalığın artırılmasını, kadınların yaşam kalitesinin iyileştirilmesini ve toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması için önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir. Afyonkarahisar Ticaret Ve Sanayi Odası, bu etkinliğiyle toplumsal sorumluluk bilincini ön plana çıkararak, her türlü kadına karşı şiddete karşı durduğunu ve bu konuda mücadele eden herkese destek olduğunu göstermiştir.

Kadına yönelik şiddetin sadece kadınların değil, tüm toplumun sorunu olduğu vurgulanırken; Afyonkarahisar Ticaret Ve Sanayi Odası'nın gerçekleştirdiği etkinlik, şiddetin önlenmesi ve kadın haklarının korunması için atılan adımların önemini bir kez daha hatırlatmıştır. Oda, bu saygın duruşuyla toplumda takdir toplarken, kadına yönelik şiddetle mücadelede herkesi harekete geçirerek seslerini yükseltme konusunda teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

#Afyonkarahisar #KadınaYönelikŞiddetleMücadeleGünü #Farkındalık #KadınHakları